Trigion is een toonaangevend en compleet beveiligingsbedrijf, met decennia ervaring, opgedaan bij gerenommeerde en veeleisende opdrachtgevers. Het maakt Trigion tot een partner die veiligheid creëert. Door altijd de juiste middelen aan te wenden en steeds de juiste mensen op de juiste plek in te zetten.

Ieder mens, iedere organisatie heeft behoefte aan veiligheid. Of het nu gaat om retailers, logistiek, dienstverleners, overheden, kantoren, scholen, ziekenhuizen, etc. Bedrijven en instellingen willen dat medewerkers, studenten, cliënten en bezoekers zich veilig voelen én ook daadwerkelijk veilig zijn. Samen met haar opdrachtgevers creëert Trigion veiligheid. Ze bieden integrale beveiligingsoplossingen waarbij fysieke dienstverlening wordt gecombineerd met techniek en (data) intelligentie. Oplossingen die uniek zijn voor iedere situatie; oplossingen die aansluiten bij de behoeften van mensen, eindgebruikers binnen de organisaties waarvoor ze werkzaam zijn.

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Trigion wil een dwarsdoorsnede zijn van de maatschappij. Iedereen verdient een eerlijke kans. Zo ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar liever praten zij over collega’s. Het maakt niet uit wat je achtergrond is; als je voor Trigion werkt ben je ook een van hen. Iedereen krijgt dezelfde behandeling en kansen binnen Trigion. Daarin maken ze geen onderscheid.

Samenwerken in het Locus Netwerk

Trigion wil binnen het Locus Netwerk hun ambities en kennis delen. Bovendien willen zij met de partners van Locus Netwerk onderzoeken hoe ze met elkaar innovatieve samenwerkingsverbanden kunnen opzetten. Zij hopen dat deze verbindingen ertoe bijdragen dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheden krijgen om zich te ontwikkelen en daardoor duurzaam aan het werk te blijven.