Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, zoekt samen met Locus naar oplossingen om op projectbasis in al haar vestigingen werkzoekenden met een achterstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te hebben. Vanuit de 29 vestigingen van Mondial Movers worden verhuiswerkzaamheden uitgevoerd voor particulieren, bedrijven, instellingen en (semi)-overheid. Het gaat dan om zowel eenmalige kleine particuliere verhuizingen in de regio tot aan langdurige complexe projectverhuizingen in opdracht van grotere organisaties.

NIEUWE START OP ARBEIDSMARKT VOOR WERKZOEKENDE

Juist samen met organisaties die, net als Mondial Movers, hun maatschappelijke verantwoordelijkheid accepteren wordt er gezocht om in passende situaties de werkzoekenden te kunnen plaatsen. Uiteindelijk doel van de plaatsing is de betrokken werkzoekende een nieuwe start op de arbeidsmarkt te laten maken.

Het centrale kantoor van Mondial Movers, in Alblasserdam, vervult een centrale rol als het gaat om zowel het promoten als het implementeren van maatschappelijk verantwoord ondernemen via het toepassen van de ISO 26000 richtlijn. De audits op de eisen zoals gesteld in ISO 9001 (kwaliteit van dienstverlening), ISO 14001 (milieubeleid) en OHSAS 18001 (arbo- en veiligheidsbeleid) geven de vestigingen en de relaties daarnaast de garantie dat het gevoerde beleid in daadwerkelijke actie is omgezet.

Locus ondersteunt Mondial Movers bij de inzet van werkzoekenden met een achterstand tot de arbeidsmarkt bij alle soorten verhuizingen, nationaal, internationaal, particulier en project. De mogelijkheid creëert de oplossing.

Terug naar overzicht van Locus partners