DSV is een wereldwijde leverancier van logistieke oplossingen. Zij hebben kantoren in meer dan 80 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten. De organisatie is opgedeeld in drie divisies:

  • DSV Road

    DSV Road is een van de drie toonaangevende logistieke dienstverleners in Europa. Meer dan 20.000 trucks staan klaar om goederen door heel Europa te vervoeren op een snelle, efficiënte, flexibele en milieuvriendelijke manier.

  • DSV Air & Sea

    DSV Air & Sea biedt oplossingen voor zee- en luchtvracht voor de meest veeleisende logistieke uitdagingen vanuit en naar alle delen van de wereld. De medewerkers van DSV Air & Sea verwerken meer dan 1.300.000 TEU aan zeevracht en 600.000 ton luchtvracht per jaar.

  • DSV Solutions

    Bij DSV Solutions werkt DSV samen met klanten aan het ontwikkelen van logistieke oplossingen die de operationele efficiëntie verhogen en kosten verlagen. DSV beschikt over ruim 300 magazijnen met een totaaloppervlak van 4.700.000 m2.

Samenwerking Locus

Binnen DSV werken diverse mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In samenwerking met Locus werkt DSV aan het creëren van stabiele werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij passen dit zoveel mogelijk in in het normale proces maar kijken ook naar mogelijkheden d.m.v. bijvoorbeeld jobcrafting. In eerste instantie zijn we een lokale pilot gestart, met als doel hier de basis te leggen voor het creëren van mogelijkheden op meerdere lokaties.

Meer informatie over DSV vind je op: www.dsv.com of www.nl.dsv.com