deBesteEHBOdoos levert en onderhoudt verbanddozen bij bedrijven en andere instellingen in Nederland. Op deze manier ontzorgt deBesteEHBOdoos bedrijven bij het voldoen aan de Arbeidsomstandighedenwet. deBesteEHBOdoos zet daarbij zoveel mogelijk mensen in met een afstand tot de arbeidsmarkt. Medewerkers van sw-bedrijven vullen en leveren de verbanddozen. Ook verzorgen zij de controles en logistiek waarbij retour gekomen goederen aan goede doelen worden geschonken. deBesteEHBOdoos streeft daarbij naar een landelijk dekkend netwerk van sw-bedrijven om werknemers uit te werven.

INZET LOCUS NETWERK

deBesteEHBOdoos streeft ernaar om alle werkzaamheden te laten verrichten door medewerkers van sw-bedrijven. Werknemers vanuit sw-bedrijven worden op detacheringsbasis aangenomen. Eind 2013 wil deBesteEHBOdoos minimaal vijf detacheringen gerealiseerd hebben.

Locus zet haar netwerk in, zodat deBesteEHBOdoos zo snel mogelijk een landelijk dekkend netwerk van sw-bedrijven tot zijn beschikking heeft om werknemers uit te werven. Zo brengt Locus deBesteEHBOdoos in gesprek met sw-bedrijven in verschillende regio’s door het organiseren van bijeenkomsten. Ook brengt Locus deBesteEHBOdoos onder de aandacht bij landelijke bedrijven die actief zijn met MVO-people beleid.

MEER LEZEN

> Lees het artikel over deBesteEHBOdoos in het magazine Locus
> Download hier de flyer van deBesteEHBOdoos

Terug naar overzicht van Locus partners