Ontmoeten

Ontmoeten, kennisdelen en ervaringen uitwisselen maken een belangrijk deel uit van het Locus Netwerk. Wij organiseren namelijk regelmatig interactieve en informatieve bijeenkomsten, exclusief voor onze partners en leden.

LOCUS KENNISCAFÉ 

Locus organiseert regelmatig interactieve bijeenkomsten in het Locus Kenniscafé voor leden en partners. Doel van deze bijeenkomsten is kennisdeling. Hoe leggen gemeentes en sw-bedrijven contact met elkaar? Hoe verken je de grenzen van wat mogelijk is? En hoe bouw je het op? Kijk in de agenda voor het eerstvolgende Locus Kenniscafé. Heb je vragen over of suggesties voor een Kenniscafé-thema? Stuur ons gerust een e-mail.

LOCUS NETWERKDAG

Ons netwerk komt circa één keer per jaar bij elkaar. Een dag waarop landelijke bedrijven, gemeenten, sw-bedrijven en andere waardevolle dienstverleners elkaar fysiek ontmoeten en bespreken hoe we samen mensen aan het werk kunnen helpen. Wat verwachten we van elkaar? Welke dienstverleningsvragen hebben landelijke bedrijven? Waar lopen we tegenaan? En bij wie kunnen we terecht? Lees het verslag van de editie 2017.

LOCUS PARTNERDAG

Op verzoek van bedrijven organiseert Locus één keer per jaar een netwerkbijeenkomst voor werkgevers in ons netwerk. Doel van de dag is om elkaar te bevragen, te inspireren, concreet te helpen en ideeën te ontwikkelen. Lees meer in het verslag van de Locus Partnerdag 2016.

FRANS NIJHUIS LEZING

In 2015 voor het eerst: de Frans Nijhuis Lezing. Dit initiatief past bij het delen van praktische kennis over inclusief ondernemen binnen het Locus Netwerk. De lezing is vernoemd naar prof. dr. Frans Nijhuis, onze overleden voorzitter van de Raad van Advies en associé van Locus. Tijdens de Frans Nijhuis Lezing laten wij een prominente en inspirerende spreker aan het woord over inclusief werkgeverschap. De lezing is bedoeld voor partners en leden van Locus en vindt plaats op onregelmatige basis. Lees meer over de eerste Frans Nijhuis Lezing op 15 oktober 2015 >